У Києві сьогодні перекриють центр міста: причина

Вчора в Україні з офіційним візитом прибула президент Грузії Саломе Зурабішвілі, через що сьогодні на центральних вулицях столиці, а також в Дарницькому районі може бути встановлено обмеження руху транспорту. Про це повідомили в прес-службі Управління державної охорони.

Повідомляється, що 22 і 23 червня у зв'язку з офіційним візитом грузинського лідера можливі незначні обмеження дорожнього руху в центральній частині столиці, а також на деяких вулицях у Дарницькому районі на лівому березі.

В рамках робочого візиту президент Грузії проведе зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим.

Нагадаємо, що 26 травня Грузія відзначала 30-ту річницю проголошення незалежності, а в ніч на 26 травня на будівлі Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36 висвітили кольори Державного прапора Грузії.

Нагадаємо, що з української столиці в аеропорт "Бориспіль" до кінця літа обмежують рух транспорту через проведення ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський. Завершення робіт планується на кінець серпня 2021 року.

Відсьогодні проїзд транспорту в напрямку Борисполя з боку Києва буде закритий до 20 серпня. На ділянці траси Київ-Харків-Довжанський будуть проводиться ремонтні роботи на 17-кілометровій ділянці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися