На Київщині показали величезну покинуту та занедбану кіностудію (ФОТО)

Офіційно вхід на територію заборонений.

На Київщині є давно покинуте місто, яке ніби постало із якогось фільму жахів Стівена Кінга. Це покинута кіностудія "Київфільм" у селі Ніжиловичі.

Про це пише Україна інкогніта.

Скрип похилених дверей, кривих віконниць, стогін протягу у розбитих шибках. Старі, вигорілі на сонці, вивіски... Бррр, аж до кісток пробирає. Здається що ось хтось вийде з-за брами. Чи може мешканці цього міста примари оживають лише уночі?.. Як у кіно, - йдеться в повідомленні. 

Цей комплекс декорацій у Ніжиловичах був використаний для зйомок численних визначних радянських фільмів, таких як "Тарас Бульба", "Вій", "Солодка жінка", "Пригоди Шерлока Холмса та доктора Ватсона". Після розпаду Радянського Союзу кіностудія "Київфільм" пережила період спаду. Фінансування зменшилося, і зйомки в Ніжиловичах проводилися рідше. Нааразі комплекс у Ніжиловичах знаходиться у занедбаному стані. Багато будівель зруйновані, а ландшафти заросли.

З усім тим тут зрідка ще відбуваються зйомки. Наприклад, тут знімали кліп на пісню "Ветвь березы" групи "Океан Ельзи". Офіційно вхід на територію заборонений. 

Нагадаємо, співробітники Чорнобильського Заповідника відвідали водойму-охолоджувач ЧАЕС. Це місце, де чи не найчастіше збираються різноманітні птахи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

27 лютого 2024, 17:55

Угробили ВСЕ! Я не говорю про сегодняшних выродков! 30 лет сплошного грабежа! Где эта ЖАБА роговцева? На верняка же здесь снималась в роли какой то прислуги и могла что то ТВАРЬ прогундосить в защиту!

Юрій

27 лютого 2024, 17:28

Зате ми самостійні і незалежні. Треба згадати і Одеську кіностудію, де знято сотні кінофільмів і яка здохла при повній іфдсутності фінансування

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися