В застосунку "Київ Цифровий" впровадили кілька корисних оновлень

Оновлення застосунку Київ Цифровий уже доступне до завантаження

В оновленому застосунку Київ Цифровий тепер можна підтверджувати вхід через телефонний дзвінок та створювати QR-квитки з поїздок у швидкому доступі. Крім того, у застосунку з’явилася мапа вбиралень.

Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Завдяки оновленню Київ Цифровий стає ще зручнішим і доступнішим для киян. Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити цей застосунок незамінним помічником у місті, – сказав Петро Оленич.

Користувачі зможуть створювати QR-квитки з поїздок у швидкому доступі на головному екрані. Для цього слід обрати транспортну карту, натиснути на "шестірню" і в налаштуваннях увімкнути "Створення QR-квитків" у розділі "Швидкий доступ". Окрім цього, в застосунку відображаються розташування, графік роботи і вартість міських вбиралень. Мапа доступна в офлайн-режимі після її попереднього завантаження. З’явиться і додатковий спосіб авторизації. Окрім sms із кодом для підтвердження входу в застосунок можна буде отримати дзвінок. Також додали можливість ділитися новинами з пуш-сповіщень. Для цього достатньо натиснути кнопку "Поділитись" і обрати адресата.

Нагадаємо, на Київщині є давно покинуте місто, яке ніби постало із якогось фільму жахів Стівена Кінга. Це покинута кіностудія "Київфільм" у селі Ніжиловичі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися