У Києві кардинально покращили оплату проїзду у транспорті: подробиці

В українській столиці серйозно змінили оплату проїзду у громадському транспорті

В українській столиці серйозно змінили оплату проїзду у громадському транспорті – йдеться про низку оновлень у додатку "Київ Цифрової". Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке було опубліковано заступником голови Київської міської державної адміністрації Петро Оленич.

За його словами, тепер у додатку можна створювати QR-квитки на будь-які послуги швидкого доступу на головному екрані. Вхід у саму програму став безпечнішим: крім смс, можна вибрати опцію дзвінка для авторизації.

Крім того, простіше стало поповнення транспортної картки, адже розділи "Проїзні" та "Поїздки" наразі розмежували. Також з'явилася можливість ділитися новинами, які ви отримуєте у пуш-повідомленнях та карта міських туалетів, яка доступна в офлайн-режимі.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно змінять умови проїзду в метро - підземку заплановано вагоме оновлення вагонів поїздів. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук виданню "Великий Київ".

За його словами, першими в 2024 році на лінії Київського метрополітену планують вивести два п'ятивагонні сцепи, що складаються з вагонів, безоплатно отриманих територіальною громадою міста Києва в рамках гуманітарної допомоги від метрополітену міста Варшава.

З листопада 2023 року на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену експлуатується один метропоїзд у складі з п'яти вагонів, отриманих від Варшавського метрополітену. Поїзд видається на лінію відповідно до щоденних графіків руху. Рухомий склад повністю відповідає вимогам перевезення пасажирів, відмов під час експлуатації не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися