У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву щодо пломбування лічильників: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву для мешканців української столиці про розпломбування лічильників тепла

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву для мешканців української столиці про розпломбування лічильників тепла – послугу можна замовити в режимі он-лайн. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, для того, щоб замовити розпломбування лічильників гарячої води та опалення, мешканцям столиці рекомендують скористатися зручним онлайн-сервісом "Розпломбування".

Киянам пропонують кілька способів замовлення послуги: - заповнити форму на сайті Центру комунального сервісу; написати на електронну пошту [email protected] (вказати тему листа "Розпломбування" та додати фото лічильника з опломбуванням на поточну дату); зателефонувати до call-центру ЦКС за номером (044) 247-40-40.

При демонтажі квартирних лічильників для проведення планової перевірки чи їх заміни необхідно замовити послугу розпломбування лічильників у Центрі комунального сервісу.

Нагадаємо, що на території Київської області вводять дуже серйозну заборону - йдеться про вилов щуки в нерестовий період на водоймах, обмеження почне діяти з 15 лютого. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної екологічної інспекції столичного округу.

За словами екологів, заборона на вилов щуки встановлюється на період нересту з 15 лютого по 31 березня у всіх рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах). У ДЕІ зазначили, що заборона вилову обумовлена фізіологічними особливостями цього виду риб, адже нерестова активність щуки починається при температурі води 3-5°C, що нижче за нерестову температуру більшості інших видів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися