На Київщині до кінця квітня будуть проводити важливі роботи: деталі

У Бородянській громаді на території Київської області до кінця квітня проводитимуть важливі роботи

У Бородянській громаді на території Київської області до кінця квітня будуть проводити важливі роботи — йдеться про аерофотозйомку, у небі можна буде бачити дрони. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого головою громади Іриною Захарченко.

За її словами, роботи будуть проводитись до 30 квітня. Мета цих робіт: нанесення та визначення координат опорних та контрольних міток за допомогою двочастотних приймачів GNSS та їх фотофіксація, а ерофотозйомка території громади за допомогою БпЛА (безпілотних літальних апаратів).

Отримані дані будуть використовуватися для: створення оновлених карт і планів місцевості, моніторинг змін у навколишньому середовищі, планування розвитку суспільства.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочали масштабні будівельні роботи — йдеться про капітальний ремонт міської поліклініки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Олександром Маркушиним у соціальних мережах.

За його словами, капітальний ремонт поліклініки передбачає два етапи. Перший – ліквідація наслідків російських обстрілів, ремонт та утеплення покрівлі, пошкодженого росіянами фасаду.

Також заміна утеплення на мінвату та ремонт вхідних груп. Роботи мають завершити до дня народження академіка Зарифи Алієвої – до кінця квітня. Другий етап – будівництво простого укриття, вентиляція, встановлення протипожежної сигналізації. Наразі готують проект для цих робіт, завершити другий етап капремонту поліклініки планують до кінця року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися