У Київській області побудують новітній об'єкт: коли його закінчать (Фото)

В Ірпені на території Київської області розпочали масштабні будівельні роботи

В Ірпені на території Київської області розпочали масштабні будівельні роботи — йдеться про капітальний ремонт міської поліклініки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Олександром Маркушиним у соціальних мережах.

За його словами, капітальний ремонт поліклініки передбачає два етапи. Перший – ліквідація наслідків російських обстрілів, ремонт та утеплення покрівлі, пошкодженого росіянами фасаду.

Також заміна утеплення на мінвату та ремонт вхідних груп. Роботи мають завершити до дня народження академіка Зарифи Алієвої – до кінця квітня. Другий етап – будівництво простого укриття, вентиляція, встановлення протипожежної сигналізації. Наразі готують проект для цих робіт, завершити другий етап капремонту поліклініки планують до кінця року.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно змінять умови проїзду в метро - підземку заплановано вагоме оновлення вагонів поїздів. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук виданню "Великий Київ".

За його словами, першими в 2024 році на лінії Київського метрополітену планують вивести два п'ятивагонні сцепи, що складаються з вагонів, безоплатно отриманих територіальною громадою міста Києва в рамках гуманітарної допомоги від метрополітену міста Варшава.

З листопада 2023 року на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену експлуатується один метропоїзд у складі з п'яти вагонів, отриманих від Варшавського метрополітену. Поїзд видається на лінію відповідно до щоденних графіків руху. Рухомий склад повністю відповідає вимогам перевезення пасажирів, відмов під час експлуатації не було.


Джерело: https://t.me/markushyn/6319


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися