На Київщині два місяці літатимуть безпілотники: що сталося

Мешканців закликають не панікувати

До кінця квітня в Київській області запускатимуть дрони для проведення аерофотозйомки території, розташованої навколо міста Бородянка.

Про це повідомила в.о. селищного голови Ірина Захарченко.

Не лякайтесь, якщо побачите дрони у небі. По 30 квітня 2024 року на території нашої громади будуть проводитися роботи з аерофотознімання, — розповіла вона.

Мета цих робіт:

 - Нанесення та визначення координат опорних і контрольних опознаків за допомогою двохчастотних GNSS-приймачів та їх фотофіксація

- Аерофотознімання території громади за допомогою БплА (безпілотних літальних апаратів)

Отримані дані використають для оновлення мапи та планів місцевості. Також завдяки результатам зможуть прослідкувати зміни у довкіллі та займатись подальшим розвитком громади.

Нагадаємо, на Київщині будують інклюзивний житловий комплекс для воїнів-героїв з інвалідністю. У містечку плануються 56 приватних будинків.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

29 лютого 2024, 16:09

Ненажерливі Бандіти-забудовники, які пергадили Бучу та Ірпінь, і бачать шо там вже "вижали" все добрались і до Бородянки-это, щоб і тут все завадить своїм безтолковими забудовами. Але дякувати за це треба жителям Бородянки-это та селам громади, які вибрали "нові обличчя", "за майбутнє" - які є філіалом партії регіонів. Так, що тепер бородянці возрадуйтесь- нові обличчя перегадять обличчя Бородянки-это і зроблять вам майбутнє.

Вася

29 лютого 2024, 16:04

Бандіти-забудовники пергадили Бучу, Ірпінь, а тепер добрались щоб перегадить Бородянку і все навколо неї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися