У Київській області з'явився новітній громадський транспорт: деталі (Фото)

У Бучанській громаді на території Київської області з'явився найновіший громадський транспорт

У Бучанській громаді на території Київської області з'явився найновіший громадський транспорт — йдеться про два пасажирські автобуси, які передали із чеської Праги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення міського голови Бучі Анатолія Федорука.

За його словами, кожен з них розрахований на 24 посадочні місця. Новий транспорт перевозитиме мешканців усієї Бучанської громади. Крім того, транспорт перейде у власність комунального підприємства "Бучатрассервіс".

Вони повинні пройти технічні перевірки та отримати дозвіл на перевезення пасажирів. Цим також займається КП " Бучатранссервіс".

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації. За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.

Читайте также