У "Київтеплоенерго" зробили серйозну заяву про лічильники: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про лічильники тепла для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про лічильники тепла для мешканців української столиці – людям розповіли, що робити, якщо вони не встигли вчасно передати свідчення. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії.

За словами комунальників, якщо дані не отримані у строк, нарахування за гаряче водопостачання визначається за середнім обсягом споживання квартири за останній рік. Після отримання поточних даних лічильника, коригування даних відбуваються автоматично.

Якщо ви поїхали з міста і не вносили свідчення більше трьох місяців, скоригувати їх можна разом із консультантом Центру комунального сервісу – у месенджері у Facebook або Skype.

Передавати показання лічильників потрібно з 5-го числа до кінця місяця. Консультацію щодо нарахувань можна отримати у Центрі комунального сервісу або за телефоном (044) 247-40-40.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися