У Києві демонтували радянський бронетранспортер: куди його передадуть

Згідно з думкою експертів, цей об'єкт був прикладом пропаганди

У парку "Воїнам-інтернаціоналістам" в Дарницькому районі Києва проводиться демонтаж бронетранспортера. За висновками експертів, цей об'єкт служив прикладом пропаганди радянського військового духу, а не відзначенням пам'яті українців, що загинули під час війни в Афганістані.

Про це повідомляє очільник Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник.

Демонтований бронетранспортер передадуть ЗСУ. Його отримають бійці однієї з військових частин у складі Десантно-штурмових військ. Після демонтажу техніку модернізують та укомплектують без залучення бюджетних коштів. 

Ми маємо максимально ефективно використовувати всі ресурси, і якщо ця машина зможе бути корисною на передку, чому б цього не забезпечити. До речі, ви знаєте, що вона навіть вміє плавати при своїй масі у сім тонн? І вже після нашої великої Перемоги спецтехніка зможе гордо повернутися на п'єдестал, а поки ми залишимо на її місці інформаційну табличку й горщики для квітів, які її будуть чекати, — каже Микола Калашник.

Нагадаємо, у Києві демонтували пам’ятник екіпажу бронепоїзда "Таращанець". Комуністичний пам’ятник екіпажу бронепоїзда "Таращанець" відкрили у 1974 році у сквері між вулицями Заслонова та Ялтинською.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

17 квітня 2024, 18:31

Демонтований бронетранспортер передадуть ЗСУ. - вы это серьезно? Совсем от рельности оторваны? Какой гений вообще до такого додумался. Впрочем, я догадываюсь, какой-нибудь очередной клоун из слуг?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися