На Київщині збудують гігантський житловий комплекс: деталі (Фото)

У Бучі на території Київської області розпочали масштабне будівництво

У Бучі на території Київської області розпочали масштабне будівництво – йдеться про житловий комплекс на 23 будинки поверхами від 7 до 16 поверхів. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі дослідження нерухомості 100 realty.

Сказано, що ЖК Park Royal розміститься на ділянці 25 га. Він спроектований у форматі "місто-парк". Кожна зона житлового комплексу продумана до дрібниць, а простір території спроектований так, щоб він взаємодіяв між собою.

Тут буде розгалужена власна інфраструктура, яка забезпечуватиме всі основні потреби майбутніх мешканців, власну рекреаційну зону на 4 га, розподілену на функціональні зони для спорту та відпочинку. Також на території буде побудовано школу на 600 учнів та дитячий садок.

Головною артерією місто-парку є головна променада площею 17 900 кв. Саме тут буде зосереджено найактивніше життя: ресторани, кав'ярні, магазини, салони краси, бутіки, розважальні центри, побутові сервіси тощо.

Крім того, тут буде Garden Plaza – центральна площа із власною оранжереєю. Це серце місто-парку, яке битиметься 365 днів на рік з кафе серед тропічного лісу. Нині це єдиний формат розміщення таких об'єктів у житлових кварталах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій

15 березня 2024, 21:29

ЖК з видом на міське кладовище. Цікаво, хто будем там купувати квартири по 30 тисяч за квадратний метр з видом на кладовище? Та й взагалі, зараз й так кожного ранку "тягучка" по Варшавській трасі, а уявляєте, що буде, коли побудують цей ЖК? Адже люди, які там будуть купувати квартири, точно не на маршрутках планують діставатися в Київ на роботу. Усі на автомобілях. Багатокілометрові та багаточасові затори - гарантовані!

KGB

14 березня 2024, 08:49

Ви хоча б одну фабрику чи завод побудували! Чи лікарню!

Городской квартал

14 березня 2024, 07:54

От. ЖК....и по тексту

Городской квартал

14 березня 2024, 07:53

А зачем думать про дороги..? Их строить нужно и деньги вкладывать..а от же прибыли огромная..вот и никто не заморачиваться как транспорт будет стоять в пробках или ехать.. Одним словом" Бездарные"

Віктор

11 березня 2024, 20:23

І сполучатиме все це щастя з Києвом ,як і наразі, перевантажена дворядна дорога ,що вже і так колапсує в години пік. Фактично єдина дорога Київ-Ковель ,що залишилась в форматі одного ряду в кожному напрямку без дворівневої розв'язки на в'їзд до Києва. А про проїзд в межах Бучі ,то взагалі нема про що говорити, як все сумно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися