На трасі Київ-Одеса закриють міст через Хаджибейський лиман: подробиці

На магістралі державного значення Київ-Одеса тимчасово обмежать рух по мосту через Хаджибейський лиман через проведення робіт по установці системи зважування. Про це повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Повідомляється, що з 24 червня на дві ночі перекривається рух на мосту через Хаджибейський лиман, який розташований на трасі Київ-Одеса. Автомобілістам пропонують об'їжджати міст через польові дороги, які знаходяться в околицях.

Перекриття рух по мосту пов'язано з роботами по установці системи зважування в русі під назвою "Weight-in-Motion". Рух усіх видів транспорту на мосту буде перекрито з 21:00 24 червня до 5:00 25 червня, а також з 23:00 25 червня до 5:00 26 червня. Також співробітники Національної поліції будуть іноді обмежувати рух для проведення пуско-налагоджувальних робіт.

Нагадаємо, що у квітні на трасі Київ-Одеса запустили рух по мосту через Хаджибейський лиман, закінчивши, таким чином, черговий довгобуд України. Очікується зниження пробок в туристичний сезон. Відкриття моста гарантує всім, хто коли-небудь стояв тут в пробках, що це більше не повториться. Замість двох смуг на мосту буде шість смуг для руху - по три в напрямку Києва та Одеси. До 1997 року вистачало чотирьох смуг, однак вже на початку 2000-х років з'явилася необхідність в розширенні моста.

Роботи починалися і зупинялися у 2004 і 2008 роках. Тим часом середньодобова інтенсивність руху на ділянці виросла до 35 тисяч автомобілів. Сучасний проект спокійно витримує потік навіть у 40 і 60 тисяч автомобілів на добу. Міст став безпечнішим як для водіїв, так і для пішоходів, оскільки облаштовані тротуари уздовж правого та лівого боків моста, а також металеву огорожу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися