У Києві до невпізнанності змінять станції метро: подробиці (Відео)

В українській столиці до невпізнання змінять станції київського метрополітену

В українській столиці до невпізнання змінять станції київського метрополітену — йдеться про перейменовані станції "Площа Українських Героїв" та "Звіринецька". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, для перейменованих станцій метро "Площа Українських Героїв" та "Звіринецька" вручну створюють нові літери.

Кожну літеру роблять вручну через особливості історичного шрифту. Наступний етап – фарбування із бронзовим відтінком.

Історичні шрифти безкоштовно розробив дизайнер шрифту Богдан Гдаль. Він забезпечує авторське нагляд за процесом створення нових написів.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися