У центрі Києва планують побудувати п’ятиповерховий паркінг

Паркінг буде розрахований на 300 автомобілів

У центрі міста, на вулиці Шовковичній, 39, планується зведення п'ятиповерхового паркінгу поруч з входом до Олександрівської клінічної лікарні. Наразі на території, де планується будівництво, розташована земляна автостоянка.

Про це йдеться в оголошенні Київської міської державної адміністрації.

Згідно з проєктом, в планах реконструкція прохідних частин лікарні, де будуть створені технічні приміщення, аптека, тераса та парк. Паркінг буде розрахований на 300 автомобілів. Вартість реконструкції корпусу медичного закладу та будівництво паркінгу складе 470,8 млн гривень.

Переможець конкурсу  - інвестор, визначається рішенням постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва. 

Нагадаємо, Біличанський ліс остаточно повернули громаді Києва. Верховний Суд залишив в силі постанову Шостого апеляційного адміністративного суду, яким громаді столиці повернуто 3 000 гектарів Біличанського лісу.

Також портал "Коментарі" писав, що у Ворзелі на території Київської області збудують сучасний реабілітаційний центр для людей, які зіткнулися з наслідками повномасштабної агресії Росії проти України.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися