У начальника метро Києва знайшли елітне майно: його буде звільнено

У начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського знайшли елітне майно, яке належить його родині

У начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського знайшли елітне майно, яке належить його родині. Про це стало відомо з розслідування, опублікованого журналістами видання Bihus.info.

За словами авторів, мати-пенсіонерка Брагінського скуповує дорогі квартири. У розслідуванні також повідомляється, що його "не зовсім колишня дружина-мільйонерка" будує дачу в Козині. Також вони з'ясували, що сестра Брагинського купила у нього "землю з космічною націнкою".

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що Брагінського буде усунено з посади. Там зазначили, що він може сам написати заяву про звільнення та закликали правоохоронні органи до розгляду.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно змінять умови проїзду в метро - підземку заплановано вагоме оновлення вагонів поїздів. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук виданню "Великий Київ".

За його словами, першими в 2024 році на лінії Київського метрополітену планують вивести два п'ятивагонні сцепи, що складаються з вагонів, безоплатно отриманих територіальною громадою міста Києва в рамках гуманітарної допомоги від метрополітену міста Варшава.

З листопада 2023 року на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену експлуатується один метропоїзд у складі з п'яти вагонів, отриманих від Варшавського метрополітену. Поїзд видається на лінію відповідно до щоденних графіків руху. Рухомий склад повністю відповідає вимогам перевезення пасажирів, відмов під час експлуатації не було.

Джерело: https://t.me/bihusinfo/9861


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


петя

24 березня 2024, 14:45

Світлана, 100%

Світлана

18 березня 2024, 15:32

І в річці вражу щуку утопить. Накрав, нахапав і звільнити, а чому не конфіскувати майно для армії. Ми так ніколи не знищимо корупцію і не переможемо, поки ця сволота буде безнаказано красти. Пальчиком пожурять і в відставку.

morrison

16 березня 2024, 11:02

Какие смешные формулировки вы нам тут таки рисуете:) Знайшли елітне майно... так а что, пан брагинский не достоин элитного имущества?:) А где знайшлы, в чумадане? Он его прятал?:) Пишите прямо и честно – обнародовали факты, в угоду интересам третьих лиц, о владении паном брагинским имуществом, приобретенным на спизженные средства и непосредственно спизженным имуществом:)

ПТНПНХ

16 березня 2024, 10:39

А може пора вже конфісковувати майно. Продавати його і гроші відправляти на ЗСУ.

Українець

16 березня 2024, 09:36

А суд? І за грати, з конфіскацією майна у всих родичів?

Українець

16 березня 2024, 09:35

А суд? І за грати з конфіскацією?

Партия 5.10

15 березня 2024, 23:42

Там надо всех проверить и зама в первую очередь, и не увольнять, а ставить к стенке, а то глупо выходит, вдруг "нашли" типа никто раньше не догадывался, дебилы, мля !

масакра

15 березня 2024, 18:43

а в Конче-Заспе у него есть дачка c огородиком?

УКРАИНЕЦ

15 березня 2024, 17:30

смех сквозь слезы. Очередного корупционера, вора просто уволят да еще и выплаты сделают как всегда. А женщину поштарку в оккупации которая разносила газеты оккупанта что бы выжить 11 лет тюрьмы, женщину которая распивала в компании двух мужиков на остановке у одного которого пропало два кила сала, обвинили что она украла но доказательств так и не нашли, возможно собаки утащили так вот ей дали 8 лет тюрьмы реального срока. Реально это страшный не смешной цирк какой-то - правды в этом мире нелюдей нет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися