У Києві серйозно змінилися ціни на бензин: нова вартість на АЗС

В українській столиці серйозно змінилися ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ

В українській столиці серйозно змінилися ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ. Про це стало відомо з даних, опублікованих на сайті моніторингового порталу Мінфін.

Відомо, що на заправках Київської області бензин А-95 сьогодні в середньому продається за 51,62 грн, дизельне паливо - за 51,86 грн, а газ - за 27,42 грн.

Дешевше можна заправитися на АЗС "Авантаж 7" (А-95 – 47,95 грн, ДП – 48,45 грн, газ – 25,95 грн). На заправках Luxwen та Маркет 95-й бензин можна купити за 48,99 грн.

Найдорожче паливо на SOCAR – бензин А95 там продається за 59,99 грн.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом очікується серйозна зміна цін на різні продукти харчування. Про це стало відомо із коментаря, який дала головна наукова співробітниця відділу ціноутворення та аграрного ринку національного наукового центру "Інститут аграрної економіки" Світлана Черемісіна 24 каналу.

За її словами, найближчим часом подешевшати можуть рис, пшоно та гречка. Так, вартість гречки у січні знизиться на 5-7%. Тенденція зменшення вартості спостерігалася з жовтня. За цей період ціна впала вже на 10%. Ціна рису та пшона коливатиметься в межах 3-5%. Загалом у грудні-листопаді рис уже знизився в ціні на 0,9%, а пшоно впало в ціні майже на 6%.

Цінники на борошно не повинні суттєво змінитись, але вироби з неї підскочать у ціні. Збільшення вартості хлібобулочних виробів відбуватиметься поступово, а середня ціна зросте на 0,5-1% на місяць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися