У Києві підвели підсумки призовної кампанії: подробиці

Чи виконала столиця план щодо призову та чи були проблеми, розповіли у Київській міській держадміністрації

У Києві завершено призовну кампанію, яка тривала з квітня по червень. Про це під час брифінгу розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) голова міської призовної комісії Петро Пантелеєв, передають "Коментарі".

"У квітні — червні проводився призов, і Київ виконав той план, який був доведений — були призвані 557 осіб. Ці люди були спрямовані до Збройних сил, до Національної гвардії України, до Державної прикордонної служби й до Державної служби спецтранспорту України", — повідомив Пантелеєв.

За словами військового комісару Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Сергія Клявліна, в цілому призовна кампанія у столиці пройшла досить спокійно.

"Хочу зазначити високу явку громадян на призовні дільниці. В цілому ми викликали до призовних дільниць по місту Києву 49 тис. громадян, з’явилося — понад 12 тис. мешканців міста Києва, з яких було відібрано за станом здоров’я, за морально-психологічними якостями, за рівнем освіти та за бажанням 557 громадян, які відправлені до проходження строкової військової служби", — розповів Клявлін.

До Збройних сил України доправили 288 призовників-киян, до Національної гвардії — 160, до Державної прикордонної служби — 89, до Державної служби спецтранспорту України — 20, повідомив військовий комісар Києва. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися