У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про лічильники: подробиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про оплату рахунків

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про оплату рахунків - мешканців закликають передати свідчення лічильників тепла та гарячої води. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами чиновників, надання лічильників опалення та гарячої води важливо внести до 31 березня. Зробити це швидко та без реєстрації можна через особистий кабінет на сайті компанії.

Альтернативними способами передачі показань є: особистий кабінет на сайті Центру комунального сервісу, номери ЦКС: (044) 247-40-40 або 0-800-404-407 (гаряча лінія для передачі показань), мобільний додаток "Комуналка" на App Store або Google Play.

Власники бойлерів також повинні щомісяця передавати свідчення лічильників, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх.

Нагадаємо, що на території Київської області зафіксували рекордне виробництво електроенергії через паводок на Дніпрі. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав голова державної енергетичної компанії Укргідроенерго Ігор Сирота в ефірі національного телемарафону.

За його словами, внаслідок ранньої повені гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год електроенергії щодня.

Рівень Дніпра у межах Києва піднявся до абсолютного максимуму з початку 2024 року. За останні 7 днів рівень Дніпра в межах столиці зріс на понад 60 см.

При чому спостерігається значне коливання води протягом доби через збільшення скидів води з Київського водосховища через пропуск весняної повені.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися