У Київській області збудують гігантський торговий центр: подробиці (Фото)

У Бучі на території Київської області планують збудувати гігантський торговий центр

У Бучі на території Київської області планують збудувати гігантський торговельний центр — йдеться про "Епіцентр" Bucha Gallery на місці зруйнованого росіянами по вулиці Нове Шосе в Бучі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення міського голови Бучі Анатолія Федорука.

За його словами, торговий центр планується побудувати до кінця цього року. Як зазначили у міськраді Бучі, це створить понад 600 робочих місць для мешканців громади та направить понад 30 мільйонів податків до місцевого бюджету щороку.

Загальна площа нового торгово-розважального центру становитиме 97 тисяч квадратних метрів, що зробить його найбільшим у Київській області. Новий формат "Епіцентру" стане грандіозним проектом у Бучанській громаді.

Нагадаємо, що в Подільському районі української столиці виставили на продаж будівлю Житнього ринку — за будівлю 1980 року споруди хочуть 2,5 млн. грн. з умовою провести капітальний ремонт. Про це стало відомо із офіційного повідомлення на сайті Національної електронної біржі.

Відомо, що за умов орендного договору - вимога для орендаря провести власним коштом капітальний ремонт будівлі. Крім того, сам договір буде підписано на 15 років за умови можливого дострокового розриву за невиконання умов орендарем.

Житній ринок – це один із економічних центрів Києва, відомий ще з давніх-давен. За часів царської та першої половини радянської Росії ринок у Києві займав цілий квартал. Зараз це будівля 1980 року споруди, побудована за проектом радянських архітекторів Моніної, Штолька та конструктора Беднарського на місці розташування центру оригінального ринку.

Читайте также