У Києві пролунали вибухи: Росія завдала масованого удару ракетами

В українській столиці рано вранці 21 березня лунали вибухи, російські окупанти завдали масованого ракетного удару по місту

В українській столиці рано-вранці 21 березня лунали вибухи, російські окупанти завдали масованого ракетного удару по місту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації на її ресурсах.

Військові заявляли про пуски аеробалістичних ракет Х-47 "Кинжал" з винищувачів МіГ-31К, а також крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

За попередньою інформацією, внаслідок ракетного удару:

- у Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок із загорянням квартири, одна дитина отримала поранення; за іншою адресою є інформація про спалах трьох автомобілів;

- у Святошинському районі уламки пошкодили у будівлі дошкільного навчального закладу; зафіксовано ушкодження багатоповерхового житлового будинку; займання авто; є інформація про одного пораненого чоловіка.

- у Подільському районі падіння уламків на територію нежитлової забудови; також падіння уламків на дах житлового будинку з подальшим займанням; також зафіксовано спалах на даху нежитлової двоповерхової будівлі.

Усі екстрені служби працюють на місцях подій.

Постраждали десятеро людей.

Читайте также