У Києві назвали точну дату закінчення опалювального сезону: подробиці

В українській столиці найближчим часом планують закінчити опалювальний сезон

В українській столиці найближчим часом планують закінчити опалювальний сезон. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, про опалювальний сезон у столиці плануємо завершувати 28 березня з огляду на суттєве потепління, прогнозоване синоптиками.

Тому вже цього четверга місто почне процес відключення від опалення будівель.

Зазначається, що централізована система теплопостачання Києва є найбільшою в Україні та однією з найбільших у Європі. Тому як для її розгортання, так і для переходу до літнього режиму потрібно кілька днів.

З огляду на це з 28 березня комунальники приступають до процесу відключення. Дострокове завершення опалювального сезону дозволить столиці заощадити енергоносії та не витрачати без потреби природний газ. А мешканцям міста – заощадити на оплаті за опалення.

Відключення систем опалення в закладах охорони здоров'я, культури, фізичної культури та спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, а також установах та закладах соціального обслуговування відбувається за письмовими заявками їхніх керівників.

Незважаючи на колосальні ризики та ворожі обстріли, Київ пройшов опалювальний сезон стабільно та без збоїв у роботі систем життєзабезпечення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися