У Києві чоловік після сварки з сусідами влаштував пожежу в багатоповерхівці

Чоловіка від’єднали від Інтернету через несплату послуг

У Києві чоловік підпалив телекомунікаційну шафу в будинку через сварку з сусідами. Правоохоронці повідомили йому про підозру. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Чоловіка від’єднали від Інтернету через несплату послуг. Щоб помститися він підпалив телекомунікаційну шафу.  За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на спільному коридорі багатоповерхівки горить електричний щиток. На момент прибуття слідчо-оперативної групи Дніпровського управління поліції вогнеборці ліквідували пожежу. Як розповіла слідча, на місці події правоохоронці з’ясували, що до інциденту причетний мешканець цього ж будинку:

Зловмисник скоїв підпал телекомунікаційної шафи на четвертому поверсі через конфлікт із сусідами. Напередодні чоловіка від’єднали від Інтернету через несплату послуг і таким чином він вирішив помститись. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а співробітники кримінальної поліції спільно з оперативниками відділу поліції № 4 Дніпровського управління поліції розшукали зловмисника. Ним виявився киянин 1975 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, - йдеться в повідомленні. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження – умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Київщині сталася смертельна пожежа, в якій загинули матір та її 7-річний син. 27 березня, близько третьої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Гоголів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися