У Києві перекрили проспект Степана Бандери: деталі (карта)

Столична влада тимчасово обмежує рух транспорту на проспекті Степана Бандери в Оболонському районі Києва через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на проспекті Бандери буде тимчасово обмежено рух з 25 по 28 червня. Дорожники починають фінальний етап робіт з облаштування нового асфальтного покриття на проспекті Бандери. Протягом 25-28 червня буде облаштований верхній шар на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено. Заїзди до прилеглих територій з проспекту Степана Бандери будуть тимчасово закриті, заїхати в магазини і торгові центри можна буде з вулиці Куренівська.

Нагадаємо, що і з української столиці в аеропорт "Бориспіль" до кінця літа обмежують рух транспорту через проведення ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський. Завершення робіт планується на кінець серпня 2021 року.

Проїзд транспорту в напрямку Борисполя з боку Києва буде закритий до 20 серпня. На ділянці траси Київ-Харків-Довжанський будуть проводитися ремонтні роботи на 17-кілометровій ділянці.

Рух в обидві сторони буде здійснюватися по проїзду в напрямку столиці. В результаті ремонтних робіт на дорозі покладуть нове покриття, встановлять сучасне освітлення, дорожні знаки і розмітку. Дорожники заздалегідь вибачились за можливі незручності та пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися