У Київській області лунали гучні вибухи: атака ракетами та дронами

На території Київської області в ніч на 29 березня лунали гучні вибухи, російські окупанти атакували ракетами та дронами

На території Київської області в ніч проти 29 березня лунали гучні вибухи, російські окупанти атакували ракетами та дронами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, ворог завдав комбінованої масованої атаки по Київщині, застосовуючи ракети та дрони. Тривогу оголошували тричі, і вона тривала майже всю ніч.

На Київщині працювали сили ППО. Є збиті цілі. Попадань до об'єктів житлової та критичної інфраструктури не допущено. Жертв та постраждалих від атаки немає.

У кількох районах оперативні служби зафіксували падіння уламків від збитих цілей.

Так, в одній із територіальних громад внаслідок падіння уламків пошкоджено 2 приватні будинки. У них посічені стіни, вилетіли вікна, пошкоджено покрівлю. Вся необхідна допомога вже надається на місцях.

В іншій громаді уламками пошкоджено паркан та асфальтовану дорогу. Робота з фіксації наслідків атаки ворога продовжується.

Джерело: https://t.me/kyivoda/15640


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися