В Ірпіні горів будівельний склад (ФОТО)

Пожежа сталася у центрі міста у п’ятницю, 25 червня, вранці

У центрі міста Ірпінь вранці 25 червня сталася пожежа у складському приміщенні по зберіганню будівельних матеріалів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайний ситуацій (ДСНС) України у Київській області.

Про пожежу у ДСНС повідомили близько четвертої ранку. Горів склад підприємства "Будівельний двір", розташований на вул. Центральна в Ірпіні. На гасіння пожежі направили бригади рятувальників з Ірпіні, Бучі, Гостомеля та Ворзеля.

Вогонь спалахнув в середині складського приміщення по зберіганню будівельних матеріалів. Загасити полум’я вдалося близько п’ятої години ранку, повідомили у ДСНС.

Внаслідок пожежі вогнем знищені будівельні матеріали та пошкоджено приміщення адміністративної будівлі на третьому поверсі. Причина виникнення надзвичайної ситуації встановлюється. Про постраждалих в ДСНС не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" інформував про смертельну пожежу у Голосіївському районі Києва. Вогонь спалахнув у двоповерховому житловому будинку. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат на другому поверсі, де виникла пожежа, рятувальники знайшли тіла чоловіка та жінки без ознак життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися