У Київській області величезне місто повністю залишиться без води: графік

У Фастові на території Київської області 16 квітня заплановано масове відключення водопостачання

У Фастові на території Київської області 16 квітня заплановано масове вимкнення водопостачання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, про відключення води у Фастові попереджає комунальне підприємство "Фастовводоканал".

Це відбудеться у рамках щорічних планових заходів щодо проведення дезінфекції водопостачальних мереж та резервуарів води. Наступного дня, 17 квітня, використовувати воду рекомендовано лише для задоволення господарсько-побутових потреб.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області влітку 2024 року очікуються масштабні відключення електроенергії - причиною може стати руйнація Трипільської теплоелектростанції російськими окупантами. Про це стало відомо із коментаря директора ТОВ "Перша енергетична гільдія" Романа Продана виданню Вечірній Київ.

За його словами, ситуація в енергосистемі України критична. Уникнути відключень світла сьогодні дозволяє аварійна допомога європейських операторів із європейської енергосистеми та низький рівень споживання навесні.

Весною в Україні низький рівень споживання електроенергії, адже опалювальний сезон завершився, працюють сонячні електростанції. Але вже влітку є ймовірність того, що ми знову повернемось до знайомих нам планових (стабілізаційних) відключень електропостачання за графіками для того, щоб збалансувати роботу енергосистеми, коли електроенергія виробляється менше, ніж потрібно споживачам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

17 квітня 2024, 21:45

Це і в Києві успішно практикують вже багато років.

Таша

17 квітня 2024, 20:08

В Фастові деяких районах завжди практикують відключення води та електроенергії.

Ігор

17 квітня 2024, 11:06

Наш местечковый Фатов стал ОГРОМНИМ городом!))) ахах

Svet

16 квітня 2024, 19:12

За такие дествия, тебе модероатор и твоему роду будет уготовае АД

Svet

16 квітня 2024, 19:10

Будут травить воду, будьте бдительны !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися