Від потягу " Івано-Франківськ — Київ" у Львові відстали пасажири

В "Укрзалізниці" розповіли подробиці інциденту та обіцяють службову перевірку ситуації

У Львові поїзд № 750 "Івано-Франківськ — Київ" відправився до столиці без кількох пасажирів, залишивши їх у місті Лева. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, потяг затримався у Львові тому що очікував на рейс з Відня, який відставав від графіка на території Австрії. Пасажирам було оголошено орієнтовний час затримки поїзда, зазначають в "УЗ". Проте у соцмережах та ЗМІ шириться інформація, що нібито провідник повідомив пасажирам, що вони можуть годину "гуляти містом".

В "Укрзалізниці" обіцяють провести службову перевірку ситуації та дій провідника. Усіх пасажирів, які відстали від рейсу "Івано-Франківськ — Київ", буде пересаджено до інших поїздів, запевнили в "УЗ".

Наразі відомо, що чотири пасажири вже іншими рейсами прямують до Києва. Ще трьох пасажирів мали пересадити на рейс № 716 "Львів — Київ". Речі людей, які відстали від потяга, доправлять до столиці, де вони зберігатимуться на вокзалі, допоки їх не заберуть господарі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для тих, хто хоче відпочити не в столиці, "Укрзалізниця" на вихідні призначила додаткові поїзди з Києва, зокрема до Одеси, Херсону та Ужгороду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися