У Києві готують сезонну виставку квітів: можна буде побачити сотні тисяч весняних квітів

Підготовка до весняного сезону починається ще в перші місяці зими

З 25 квітня у Печерському ландшафтному парку "Співоче" відбудеться весняна виставка квітів. Алеї та галявини парку будуть прикрашені сотнями тисяч весняних квітів.

Про це повідомили на сторінці парку. 

Об’ємні фігури та 3D композиції з декоративних рослин, калейдоскоп квітів та яскраві фотозони стануть родзинкою цьогорічної виставки. Ви зможете насолодитися чудовим краєвидом на квіткові поля, зробити яскраві фото, провести час з близькими і, звісно, отримати позитивні враження на весь день, — розповідає організатор виставки Денис Погорєлко.

За його словами, підготовка до весняного сезону починається ще в перші місяці зими, а над кожною локацією працюють дизайнери та агрономи. Цьогорічна виставка квітів буде відрізнятися від попередніх, але обов'язково сподобається як дорослим, так і дітям. Крім квіткових композицій, у парку будуть доступні інтерактивні зони відпочинку, каруселі, батутна зона та дитяча анімація. Для дорослих передбачені фуд-корти та зони для пікніків.

Проведення виставки спрямовано на допомогу українській армії, адже частина коштів з продажу квитків підуть на ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II категорії безкоштовний.

Локація: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)

Нагадаємо, керівництво Києва отримало пропозицію щодо створення обширного рекреаційного парку на території гори Юрковиця.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися