У Святошинському районі Києві перекриють вулицю для машин

Киян попереджають про можливі затори

У Києві з 1 травня буде обмежений рух транспорту на вул. Бетховена у Святошинському районі.

Про це попереджає КК "Київавтодор".

Обмеження діятиме на ділянці від вул. Мельниченка до вул. Жмеринської через початок поточного ремонту дорожнього покриття вулиці. Комунальна корпорація просить враховувати обмеження під час планування маршруту.

picture

Важливо знати водіям 

До 20 травня в Києві частково обмежено рух транспорту і пішоходів на естакадному з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе біля станції метро "Дніпро". Дорожники проводять поточний ремонт тротуарної частини естакадного з'їзду. Під час ремонту діє обмеження для транспорту крайньою лівою смугою, а пішоходи переходять на тротуар по протилежній стороні з'їзду.

До 30 квітня (крім вихідних днів) зміниться маршрут трамваїв № 5. Транспорт курсуватиме від вул. Сержа Лифаря до станції "Романа Шухевича" з 10:00 до 16:00. В цей час комунальники виправлятимуть профіль трамвайних колій на ділянці від станції "Романа Шухевича" до станції "Райдужний". Робота маршруту трамваїв № 4 не зміниться.

До 31 травня частково обмежать рух транспорту на вулиці Крайня з метою проведення ремонту дороги. Комунальники планують замінити дорожнє покриття на площі 80 тисяч квадратних метрів, відремонтувати тротуари, та встановити нові покриття та тактильну плитку на пішохідних переходах. У 2024 році планується відновити понад 25 вулиць міста, загальна площа яких становить 334,3 тисячі квадратних метрів.

Столичні комунальники проводять реконструкцію транспортної розв'язки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. У зв'язку із цим до кінця травня припиниться рух одного із тролейбусних маршрутів.

Нагадаємо, на добудову пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський районна державна адміністрація Оболонського району витратить 20 мільйонів гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися