У центрі Києва сьогодні покажуть матч Швеція-Україна на Євро 2020

У столиці сьогодні будуть безкоштовно транслювати матч між національними командами України та Швеції в 1/8 фіналу Євро 2020. Свято футболу покажуть на екранах ТРЦ "Гулівер" на Спортивній площі.

Повідомляється, що збірна України з футболу вперше вийшла в плей-офф Євро за час незалежності. На Спортивній площі біля ТРЦ "Гулівер" буде організована безкоштовна трансляція матчу нашої команди.

Початок матчу заплановано на 22:00 за київським часом. Також на місці можна буде знайти вуличну їжу, а також розважальну програму. Також о 19:00 уболівальникам покажуть матч між командами Англії та Німеччини, одна з яких зіграє з переможцем матчу між Швецією і Україною в 1/4 фіналу Євро 2020.

Нагадаємо, що збірна України з футболу вперше в історії вийшла в плей-офф чемпіонату Європи. У групі національна команда зазнала двох поразок з рахунком 2: 3 від збірної Нідерландів і з рахунком 0: 1 від збірної Австрії. Також наша команда перемогла збірну Північної Македонії з рахунком 2: 1.

Попри те, що збірна України посіла третє місце в своїй групі, їй вдалося вийти в плей-офф чемпіонату завдяки сумі забитих і пропущених голів, а також результати ігор в інших групах.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися