Транспортний звʼязок Києва з однією областю оперативно посилюють: що сталося

Поїзд складатиметься із сидячих вагонів

Оперативно посилюється транспортний звʼязок Сумщини зі столицею. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Призначено додатковий денний поїзд №279-280 Київ – Суми.

Поїзд курсуватиме щодня з 18 до 26 травня та відправлятиметься з Києва о 07:33. Прибуття до кінцевої станції Суми о 13:19, у зворотний шлях поїзд вирушатиме із Сум о 14:50 та прибуватиме до станції Київ-Пасажирський о 20:47. 

Поїзд складатиметься із сидячих вагонів.

Зупинки передбачені на станціях Дарниця, Ніжин, Бахмач, Конотоп, Путивль, Ворожба, Білопілля. 

“По станції Київ-Пасажирський доступні декілька узгоджених стикувань із поїздами до інших регіонів: пересадкові квитки можливо оформити у застосунку та на новому сайті Укрзалізниці”, - уточнили в компанії.

Нагадаємо, що “Укрзалізниця” відновила пряме залізничне сполучення Славутича з Києвом. На маршрут вийде сучасний модернізований електропоїзд. 

Для відновлення прямого залізничного сполучення залізничники продовжили маршрут регіонального електропоїзда Фастів – Чернігів до Славутича. 

Графік курсування поїзда дивіться за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Укрзалізниця” анонсувала запуск оновленого сайту для купівлі залізничних квитків. 

“Для пасажирів, які звикли купувати квитки через сайт, запустили оновлений продукт. Відтепер у вебверсії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис”, - пояснив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

Детальніше про новий функціонал сайту читайте тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися