В Києві на тиждень перекрили рух на Позняках: подробиці (Карта)

У Дарницькому районі столиці тимчасово обмежили рух на дублері вулиці Ревуцького на житловому масиві Позняки через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на дублері вулиці Ревуцького тимчасово обмежили рух транспорту до 7 липня. На вулиці проходять роботи по середньому ремонту дорожнього покриття в напрямку вулиці Тростянецька.

До 20:00 30 липня на ділянці дороги будуть стелити нове дорожнє покриття, під час асфальтування рух буде повністю перекрито. В інші дні проведення робіт рух буде обмежено частково.

Нагадаємо, що і з української столиці в аеропорт "Бориспіль" до кінця літа обмежують рух транспорту через проведення ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський. Завершення робіт планується на кінець серпня 2021 року.

Проїзд транспорту в напрямку Борисполя з боку Києва буде закритий до 20 серпня. На ділянці траси Київ-Харків-Довжанський будуть проводитися ремонтні роботи на 17-кілометровій ділянці.

Рух в обидві сторони буде здійснюватися по проїзду в напрямку столиці. В результаті ремонтних робіт на дорозі покладуть нове покриття встановлять сучасне освітлення, дорожні знаки та розмітку. Дорожники заздалегідь вибачились за незручності та пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


АЛЕКСАНДР

5 серпня 2021, 12:48

Ок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися