Тунель під Подільським мостом будують у перервах між поїздами

У Києві триває будівництво тунелю для транспорту під Подільським мостом. Закінчити роботи планують до 30 вересня, тож працюють цілодобово.

Будівельні роботи з прокладання тунелю під залізничними коліями біля станції "Троєщина 2" виконуватимуться відповідно до розкладу "вікон" у русі залізничного транспорту, який надала АТ "Укрзалізниця". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Дирекцію будівництва шляхово-транспортних споруд Києва.

Ведуться роботи у напрямку вулиці Оноре де Бальзака. Таким чином, для забезпечення прогресу робіт з будівництва тунелю під залізничними коліями, роботи на відповідному відрізку Подільського мостового переходу будуть проводитися цілодобово.

Згідно з попереднім плануванням, передбачено, що цілодобові роботи будуть тривати до 30 вересня 2024 року. Виконання робіт на цьому відрізку має стратегічне значення для подальшого розвитку Подільського мостового переходу та розширення мережі метрополітену. Про це повідомлено Департаментом транспортної інфраструктури КМДА.

Постійна робота будівельної техніки на об'єкті обумовлена розподілом "вікон" в русі, що надається АТ "Укрзалізницею", а також комплексом поточних робіт. Наприклад, наразі рух потягів між станціями "Почайна" і "Київ-Дніпровський" зупинено, знімається напруга в контактній мережі, проводиться демонтаж колій і таке інше.

Читайте также