У Київській області проводять профілактичні рейди: що контролюють інспектори

Що відомо про результати вечірнього профілактичного рейду

У Чабанівській громаді днями провели перевірки - вечірній профілактичний рейд “Підліток”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чабанівської селищної ради. 

Вечірній профілактичний рейд “Підліток” провели представники служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади та за участю фахівця з соціальної роботи відділу соціального захисту населення.

“Рейд "Підліток" проводиться з метою запобігання правопорушенням серед неповнолітніх, контролю за дотриманням комендантської години та виявлення дітей, які можуть перебувати у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння”, - повідомили у селищній раді.

Під час рейду інспектори відвідали:

  • три сім’ї, які перебувають на обліку Служби. Інспектори провели роз’яснювально-попереджувальну роботу з батьками щодо належного виконання ними батьківських обов’язків;

  • громадські місця населених пунктів. 

“Дітей до 18 років після 22:00 години в алкогольному та наркотичному стані не виявлено”, - повідомили результати проведених перевірок.

Також у селищній раді зазначили, що профілактичні рейди спрямовані на підвищення рівня безпеки підлітків, підтримку громадського порядку та підвищення відповідальності батьків за виховання своїх дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спеціалісти районного управління ДСНС проводять профілактичні рейди та нагадують громадянам правила безпечного перебування біля водойм.

Детальніше про проведення перевірок у Києві читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися