У Києві проводять рейди: контролюють популярні локації

Надзвичайники нагадали містянам головні правила безпеки під час відпочинку

Спеціалісти районного управління ДСНС проводять профілактичні рейди та нагадують громадянам правила безпечного перебування біля водойм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. 

У райдержадміністрації нагадали, що у столиці не планують відкривати пляжний сезон через дію воєнного стану. “Однак громадяни шукатимуть можливість відпочити біля озер, річок чи інших водних об'єктів. Тож, рятувальники Дніпровського району проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з мешканцями щодо дотримання правил безпеки під час відпочинку біля водойм”, - йдеться у повідомленні.

Надзвичайники району, під час профілактичних рейдів, нагадували містянам правила поведінки біля води, та, що робити при виникненні надзвичайної ситуації. Особливу увагу надзвичайники акцентували на тому, що не можна залишати дітей без нагляду та не допускати їх самих до води.

“Рятувальники вкотре нагадують бути уважними та обережними, дотримуватись правил пожежної безпеки. А у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації, телефонувати за номером “101”, - акцентували у райдержадміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перелік громад Київської області, де заборонили цього року відпочивати на воді, збільшується. Про заборону відпочивати на воді повідомили у Томашівській громаді, Бориспільській міській раді та Баришівській селищній раді. Про причини ухвалення відповідних заборон можна дізнатися за посиланням.

А які роботи проводили на пляжах у Києві можна дізнатися тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися