"Укрзалізниця" змінює графік поїзда Київ-Бердянськ: подробиці

"Укрзалізниця" змінює графік поїзда Київ-Бердянськ, який їде з української столиці на Азовське море. З 2 липня склад починає курсувати по більш зручному графіку, який допоможе заощадити час в дорозі. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Повідомляється, що нічний швидкісний поїзд "Маяк" сполученням Київ-Бердянськ з 2 липня почне відправлятиметься з Києва о 20:01, що на 42 хвилини пізніше, ніж в попередньому розкладі. Час прибуття поїзда до Бердянська залишається незмінним.

У компанії заявили, що таке прискорення на шляху прямування поїзда дозволить сукупно заощадити всім пасажирам близько 100 тисяч годин, проведених в дорозі, до кінця року.

Нагадаємо, що в Києві мандрівники зможуть подивитися футбольний матч між Україною та Англією Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) на залізничних вокзалах.

Після того як збірна України з футболу перемогла Швецію з рахунком 2: 1 на стадіоні "Хемпден Парк" в шотландському Глазго, в чвертьфіналі Євро-2020 українські футболісти зустрінуться з англійськими.

Змагання відбудуться в суботу, 3 липня, о 22:00 за київським часом. У Києві вболівальники зможуть подивитися онлайн-трансляцію футбольного матчу на Центральному та Південному залізничних вокзалах столиці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися