У Києві на тиждень перекрили Севастопольську площу: подробиці (Карта)

У Солом'янському районі української столиці майже на тиждень тимчасово обмежили рух транспорту на Севастопольській площі через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що до 22:00 8 липня на Севастопольській площі частково обмежили рух транспорту. На шляхопроводі, який розташований на площі, почали новий етап ремонтних робіт споруди. Зокрема, в рамках робіт поміняють гідроізоляцію і асфальтне покриття.

Значну частину робіт, як і під час першого етапу, будуть виконувати на вихідних, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час робіт рух буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачились за можливі незручності.

Нагадаємо, що в Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через роботи з будівництва нової транспортної розв'язки.

Повідомляється, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд з траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати дану інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися