У центрі Києва перекрили рух до кінця літа: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух транспорту на вулиці Івана Франка в Шевченківському районі Києва. Перекриття діятиме до кінця літа 2021 року. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що на вулиці Івана Франка частково обмежили рух транспорту до 31 серпня. На місці тривають роботи з оновлення дорожнього покриття. Нині почалися роботи на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка.

Новий етап капітального ремонту дороги триватиме до кінця серпня. Під час робіт рух транспорту буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

picture

Нагадаємо, що в Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через роботи із будівництва нової транспортної розв'язки.

Повідомляється, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд із траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати цю інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

6 липня 2021, 11:19

Страна нуждается в героях! П…..а рождает дебилов. У меня офис на Ивана Франка, так я вам скажу, что дорожное покрытие идеальное. Не занимайтесь х….й господа. Ненароком кто-то не сдержаться, и накидает подзатыльников начальнику Киевавтодор!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися