Трасу Київ-Харків перетворюють на швидкісний автобан (Фото)

Дорожники продовжують оновлювати покриття на трасі Київ-Харків. Цтого разу було зроблено нову ділянку магістралі між 170 і 185 кілометрами в Полтавській області. Про це повідомили у пресслужбі державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що практично завершено оновлення двох проїздів у Лубенському районі Полтавської області. Товщина конструктивного дорожнього покриття на ділянці становить 43 сантиметри. Нині підрядник монтує бар'єрну огорожу, встановлює розділову смугу і забезпечує безпеку руху.

Незабаром рух на цій ділянці буде повністю відкрито, щоб транспорт міг повноцінно рухатися двома проїздами.

4fkPSAKzwNWHiD1i95T5m1B2I.jpg

Нагадаємо, що в Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. Про це повідомили у пресслужбі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Відомо, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд із траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати цю інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі затори.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися