На трасі Київ-Бориспіль триває ремонт: коли запустять рух

Дорожники продовжують капітальний ремонт покриття на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський між українською столицею й аеропортом "Бориспіль". Про це повідомили у пресслужбі державного агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що роботи на магістралі тривають цілодобово. Йдеться про 17-кілометрову ділянку траси, що з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". Нині на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастиковий асфальтобетон.

Також планується ремонт двох шляхопроводів на ділянці, відновлення автобусних зупинок і тротуарів, облаштування металевої бар'єрної огорожі. Зокрема, проєкт передбачає монтаж системи відеоконтролю, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом і контроль за станом покриття, заміну опор і установку LED-освітлення.

Закінчити роботи планується до Дня Незалежності. Щоб вчасно здати цей відрізок, дорожники працюють цілодобово. Востаннє реконструкція цього відрізка проводилася у 2004 році.

Нагадаємо, що в Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. Про це повідомили у пресслужбі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд з траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати цю інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі затори.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вас

24 липня 2021, 23:25

3 калеки работает на участке, в пробке стоят 3000 машин. Это называется Велике Будивныцтво? Позорняк

Андрей

5 липня 2021, 17:48

"спасибо" от жителей Борисполя за ненужный ремонт. Дорого была в нормальном состоянии и уж точно не требовала такого капитального ремонта. Лёд освещение поставили ещё пару лет назад на старые столбы и зачем их менять на новые вместо того чтобы покрасить - непонятно. Точно такая же ситуация и с отбойниками, тупо вытаскивают старые целые и устанавливают новые. Кто-то неплохо нагреется....

Олег

5 липня 2021, 14:48

Какие там строительные нормы и правила (СНиП) - "... к Дню Независимости, не взирая ни на что ..." Мы (себя не исключаю) избавимся от "советчины" и будем действовать согласно правил и норм, а не согласно политических лозунгов?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися