Іменинний пікнік у Київському зоопарку: скільки коштує сніданок горили Тоні

Які овочі та фрукти закуповував Київський зоопарк для тварин

У горили Тоні, у столичному зоопарку, 8 серпня виповнюється 50 років. На честь ювілею у Київський зоологічний парк влаштують іменинний пікнік. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Пікнік на честь свята триватиме чотири дні поспіль, на зеленій фазенді, що на Острові звірів.

У КМДА повідомили, що подивитися, як годують Тоні, можна щодня, з 8 до 11 серпня, о 10:30.

Графік роботи центральних кас зоопарку:

  • у понеділок – із 12:00 до 17:00;

  • з вівторка до неділі – з 10:00 до 17:00.

Вхід у зоопарк – до 17:00, перебування на території – до 18:30.

“Закликаємо містян пам’ятати про власну безпеку, бути обачними та під час повітряної тривоги переходити в укриття”, - нагадали містянам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у червні Київський зоологічний парк загальнодержавного значення оголосив тендер на закупівлю фруктів та овочів з очікуваною вартістю 535 270 гривень. Планували закупити кавун, гарбуз, гарбуз солодкий, диню, початки кукурудзи.

Постачання фруктів та овочів передбачене до 31 грудня 2024 року. Фрукти та овочі підуть на корм для тварин.

Овочі та фрукти, відповідно до тендерних умов мають відповідати наступним вимогам - вирощені в природних умовах, зрілі та однорідні по стиглості, типової для даного сорту форми та забарвлення, цілі, чисті, здорові, не зів’ялі, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі, механічного пошкодження шкідниками, без зайвої вологості, без стороннього запаху і присмаку, середнього розміру, згідно ДСТУ або ТУ.


Читайте также