Жорстка розмова Кравченка з підрядниками: "Взяли зобов'язання — виконуйте"

Руслан Кравченко у Василькові проінспектував будівництво трьох укриттів

Руслан Кравченко, голова Київської обласної військової адміністрації, провів інспекцію будівельних майданчиків у Василькові, де триває зведення укриттів у трьох навчальних закладах. Зіткнувшись зі значними затримками та відмовками підрядників, Кравченко провів “жорстку розмову”. Про це повідомляють в Київській ОВА. 

"Готовність об’єктів різна. З деякими підрядниками мав жорстку розмову. Перед всіма поставив завдання – здати все у визначений термін. Чути відмовки набридло. Взяли зобов’язання – виконуйте. Не вистачає працівників – шукайте додаткових, працюйте в дві-три зміни. І якісно. Бо це безпека наших дітей. На вмовляння часу немає", – додав Руслан Кравченко. 

Кожне укриття, яке розраховане на 280 осіб, повинно слугувати не лише як захист від можливих загроз, а й як місця для навчальної та позашкільної діяльності. На даху укриття, яке будують для Васильківського ліцею № 2, буде облаштований спортивний майданчик.

"Поставив завдання, щоб цьогоріч на Київщині не було жодної школи, яка працює дистанційно. Діти мають навчатися офлайн чи у змішаному режимі. І при цьому мають бути забезпечені всі безпекові заходи. Тому вимагаю від кожного підрядника, який залучений до ремонту чи будівництва укриття, прискорити роботу. Ще одна вимога – якість, дотримання термінів та прозоре використання коштів", – сказав начальник КОВА. 

За планом укриття ліцею № 2 мають здати до початку нового навчального року. В інших навчальних закладах – протягом жовтня-листопада.


Читайте також на порталі “Коментарі” - Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на придбання зарядних станцій, акумуляторних та ручних ліхтарів для укриттів в заклади освіти Оболонського району міста Києва.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися