«Київавтодор» повідомляє про ремонтні роботи на одному з бульварів Києва: де саме

Із 20 серпня обмежать рух транспорту на бульв. Академіка Вернадського

З 20 серпня КК "Київавтодор" тимчасово обмежить рух транспорту на бульварі Академіка Вернадського від вулиці Мирослава Поповича до проспекту Академіка Палладіна. Про це повідомили в КМДА.

Це обмеження спричинене необхідністю проведення поточного ремонту дорожнього покриття. Комунальники перепрошують за тимчасові незручності та закликають мешканців та гостей столиці враховувати зміни у своїх планах на переміщення.

"Із 20 серпня обмежать рух транспорту бульваром Академіка Вернадського на ділянці від вул. Мирослава Поповича в напрямку руху до просп. Академіка Палладіна. Про це інформує КК "Київавтодор", - йдеться в повідомленні. 


Команда КК "Київавтодор" вже розпочала підготовчі роботи з огляду місцевості і установлення необхідного дорожнього обладнання. Ремонтні роботи охоплюють заміну асфальтного покриття, ремонт бордюрів та оновлення дорожньої розмітки. Очікується, що ремонт принесе значні поліпшення у комфорті та безпеці руху, зменшивши водночас ризик ДТП на даній ділянці.

Читайте також на порталі “Коментарі” - У столиці України тимчасово заборонено рух вантажних автомобілів масою понад 24 тонни через аномальну спеку. Це рішення прийнято для збереження якості дорожнього покриття, оскільки високі температури можуть спричинити його деформацію. Водії зможуть перечекати с

Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”

Читайте также