АРМА оголошує конкурси на управління активами Віктора Медведчука в Києві

В списку активів фігурує й спорткомплекс на Обухівщині

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) запустило процес пошуку оцінювачів та управителів для активів Віктора Медведчука. Від спортивних комплексів у мальовничій Обухівщині до великих промислових об'єктів у Львівській області – все це буде предметом найближчих конкурсів на пошук кваліфікованих оцінювачів і управителів.

Нацагентство оголосило конкурси на управління трьома заводами у Львівській області, спортивною базою в Київській області, а також кількома нерухомостями в столиці, що раніше належали Медведчуку. Відзначається, що в активи входять не тільки промислові великі підприємства, а й житлова нерухомість у престижних районах Києва.

Завод "Керамбуд" у Львові, відомий своїм високотехнологічним обладнанням, є одним із лідерів у виробництві будівельних матеріалів у Західній Україні. Інший актив, спортивна база "Жовтень", розташована в екологічно чистій зоні біля річки, пропонує не тільки спортивні, а й рекреаційні можливості.

Для участі в конкурсах АРМА закликає всі зацікавлені сторони, за винятком представників Російської Федерації, подати свої пропозиції. Важливою частиною процесу є проведення незалежної оцінки кожного активу, що допоможе забезпечити максимально прозоре і ефективне управління.

Після того як управителі будуть обрані, очікується, що ці активи зможуть значно підвищити свій внесок у державний бюджет, забезпечуючи фінансування важливих суспільних ініціатив. Це не просто питання економіки; це питання справедливості та національної безпеки, вважають у АРМА.

“Після проведення незалежної оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів, це майно почне працювати на благо держави, приносячи значні кошти до Державного бюджету України”, - повідомили в АРМА.

Нагадаємо, що суд наклав арешт на активи дружини підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука Оксани Марченко вартістю понад 5,6 мільярди гривень. Про це розповіли у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

Читайте также