Київ відбиває п'яту ракетну атаку у серпні: чи є пошкодження

В Києві зафіксовано 41 повітряну тривогу від початку місяця

Вночі та рано-вранці Київ зазнав чергових атак з повітря, але завдяки роботі системи ППО збитків та жертв вдалося уникнути. З початку серпня в столиці було оголошено 41 повітряну тривогу. Про це повідомили в Київській військовій адміністрації. 

Київ продовжує відбивати атаки ворога, що здійснюються переважно вночі. Остання атака за допомогою ударних БпЛА відбулася минулої ночі, проте всі апарати були своєчасно знищені за допомогою протиповітряної оборони, перш ніж могли наблизитися до житлових районів.

Загроза атаки крилатими ракетами вранці також була нейтралізована, коли системи ППО знищили ракети, запущені ймовірно з північного напрямку, за типом Іскандер-К. Це стало п'ятою спробою ракетної атаки на столицю в цьому місяці, і як і раніше, жодна з них не призвела до руйнувань або жертв серед цивільного населення.

Начальник КМВА Сергій Попко підкреслив, що збереження спокою та уважне ставлення до рекомендацій є запорукою безпеки киян.

“За інформацію на цю хвилину - в Києві без руйнувань та потерпілих. Дані оперативного зведення постійно оновлюються.  Не ігноруйте тривоги. Дбайте про власну безпеку. І не забувайте про хлопців та дівчат на фронті - підтримуйте Сили Оборони”. - написав Попко. 

Нагадаємо, що минулої ночі ворожі дрони намагалися атакувати Київщину, але не досягли своєї мети. Всі атакуючі апарати ворога були знищені силами ППО. Жодних пошкоджень критично важливих об'єктів або житлових районів не зафіксовано. Уламки ворожих апаратів впали за межами населених пунктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Читайте также