На Київщині міська рада витратить 2,8 мільйони гривень на сік

Понад 50 тисяч літрів соку для освітніх закладів Білоцерківської міськради до кінця року

Білоцерківська міська рада анонсувала масштабний проект забезпечення дошкільних та шкільних закладів фруктовим соком. У рамках проекту передбачено витратити 2,8 млн гривень на закупівлю 56 тисяч літрів соку, що буде поставлений у склобанках об'ємом 3 літри.

Згідно оголошенню в системі Prozorro, сік буде поставлятися в асортименті, включаючи яблучно-виноградний, яблучний, мультифруктовий, персиковий та виноградний варіанти. Такий різноманітний вибір сприятиме кращому задоволенню вподобань та потреб учнів різного віку.

Аукціон для вибору постачальника заплановано на 26 серпня, а доставка продукції відбудеться до кінця поточного року.

picture

Інші тендери на Київщині 

КП “Плесо” 9 серпня оголосило новий тендер - шукають компанію, яка розчистить  озеро Синє. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію генерального директора КП “Плесо” Вячеслава Савицького.

Для поліції купують автомобілі 2024 року випуску. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщенні на платформі Prozorro. Згідно з тендерною документацією на закупівлю службових автомобілів, транспорт купують для потреб Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області (субвенція).

Ліцей № 18 Деснянського району міста Києва оголосив повторний тендер на будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися