У Києві на деяких вулицях обмежать рух транспорту: де саме

22 серпня рух вулицею Мілютенка частково обмежать

На вулиці Мілютенка 22 серпня буде важко проїхати: з 9:00 до 18:00 частину дороги між будинками №18 та №26 закриють для руху. "Київавтодор" робить ремонт – кладуть новий шар асфальту. Мешканців і гостей столиці просять врахувати ці обмеження і заздалегідь планувати свої маршрути.

Комунальна корпорація "Київавтодор" просить всіх, хто використовує цю вулицю, з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Роботи проведуть за один робочий день, і в цей час будуть працювати над тим, щоб забезпечити доступність об’їзних шляхів.

“Комунальна корпорація "Київавтодор" перепрошує за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження при плануванні маршруту", - йдеться в повідомленні.

oenMRcWr3K84wBOdTOjh4S2bW.jpeg

Читайте також на порталі “Коментарі” - 21 серпня, з 08:00 до 20:00 водіїв Києва чекає неприємний сюрприз. Рух транспорту на перехресті вулиць Гната Хоткевича та Азербайджанської буде частково обмежено. Це пов'язано з важливими дорожніми роботами, що виконуватимуться комунальними службами міста. Про це повідомили в КМДА.

Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися