У Києві на тиждень обмежать рух Кільцевою дорогою: як об'їхати

Із 22 до 31 серпня обмежать рух Кільцевою дорогою

Київська Кільцева дорога частково закрита: з 22 по 31 серпня будуть обмеження руху. Причина – ремонт дороги, який включає укладання нового асфальту. Обмеження торкнуться ділянки між поворотом на місто Вишневе та Жулянським шляхопроводом. Про це повідомляє "Київавтодор".

Під час ремонту трафік буде організовано у дві смуги для кожного напрямку, але зі сторони, що протилежна звичайному руху. Це може створити затори, особливо у години пік.


"Київавтодор" радить водіям планувати свої поїздки заздалегідь, враховуючи ці обмеження. Краще вибрати альтернативний маршрут або користуватися громадським транспортом, щоб уникнути заторів.

“Рух транспорту організують у дві смуги в кожному напрямку з протилежної сторони. Комунальна корпорація "Київавтодор" перепрошує за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження при плануванні маршруту”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що на вулиці Мілютенка 22 серпня буде важко проїхати: з 9:00 до 18:00 частину дороги між будинками №18 та №26 закриють для руху. "Київавтодор" робить ремонт – кладуть новий шар асфальту. Мешканців і гостей столиці просять врахувати ці обмеження і заздалегідь планувати свої маршрути.

Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”

Читайте также