Рада відновлення "Охматдиту" оголосила про виїзне засідання: плани та перспективи

Міністр охорони здоров'я Ляшко розкриває плани на реконструкцію 11-го хірургічного корпусу

Відкрите засідання Ради з відновлення національного медичного комплексу "Охматдит" невдовзі відбудеться на його території з метою демонстрації використання коштів, зібраних на його відновлення. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив про плани проведення публічної зустрічі на фоні реконструкції 11-го хірургічного корпусу, який потребує невідкладної уваги..

Рада з відновлення дитячого медичного комплексу "Охматдит", прагне відкрито показати, як витрачаються кошти благодійних внесків. Участь у заході візьмуть представники благодійного фонду "Охматдит – здорове дитинство", які разом із членами ради планують проінспектувати всі напрямки використання зібраних засобів.

Віктор Ляшко, обговорюючи це питання з журналістами, підкреслив важливість прозорості та відкритості у фінансових питаннях, особливо коли йдеться про здоров'я дітей. Міністр також озвучив плани щодо 11-го хірургічного корпусу, який, за результатами технічного обстеження, було визнано непридатним для подальшого використання без реконструкції.

“11-й корпус – це старий хірургічний корпус, який за результатом технічного обстеження був визнаний аварійним. Його не можна відновлювати разом із поточним ремонтом, на нього потрібно робити проєкт реконструкції згідно з новими державними будівельними нормами. На підставі технічного завдання експерти запропонують декілька варіантів, як краще рухатися з економічної та практичної точки зору”, - зазначив міністр.

Процес відновлення корпусу буде складним і потребує чіткого планування та значних інвестицій. Міністр охорони здоров'я наголосив, що будуть розглянуті кілька варіантів реконструкції, які мають вирішити не тільки інженерні та архітектурні виклики, але й забезпечити максимальну ефективність використання простору для медичних потреб.

Раніше “Коментарі” писали, що голову правління національної енергетичної компанії "Укренерго", Володимира Кудрицького призначили заступником голови ради з відновлення Національної дитячої спеціалізованої лікарні " Охматдит". Про це повідомила пресслужба компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися